Як проходить зйомка портрету?.

Привіт! Тут розповім про зйомку портрета зі мною, та відповім на важливі питання. )



В зйомці портрета для мене дуже важливе саме спілкуання. Мені хочется краще вас розуміти, щоб передати ваші емоції і стан на фотографії. Тож я завжди задаю багато питань перед зйомкою). Що для вас важливо бачити на фото? Яким\якою бути? З яким настроєм? Та багато інших, так що не лякайтесь)).
Тут відповім на питання, які виникають перед зйомкою, що ви розуміли чого очікувати.


1. Скільки часу виділяти на зйомку?

До 2 годин - найбільш комфортний варіант. За цей час ми встигаємо поспілкуватися, трохи розслабитися та звикнути до камери.


2. Як підібрати одяг?

Зазвичай я рекомендую брати те, в чому вам зараз радісно і комфортно. Багато залежить від ваших бажань і яких фото ви хочете в результаті. Іноді є сенс підбирати так, щоб одяг грамонічно виглядав на обраній локації. Більш детально ми все обговорюємо при зустрічі або по телефону.


3. Як розслабитися на фотосесії?


Це найпопулярніше питання). Найкращі кадри - спонтанні та живі. Я намагаюся зловити на камеру саме такі моменти.
Має значення легка атмосфера на зйомці - ми просто спілкуємось і з часом ви забуваєте про камеру).
Фотографу важливо довіряти. :)
Також: якщо зйомка в студиї, можна брати свій музчиний плейлист. )


4. Скільки фото буде в результаті?

Ви отримуєте 50 кращих фотографій в обробці. Всі фото будуть різні, без дублів і схожих варіантів. Якщо ви замовляєте зйомку у мене, припускаю, що ви довіряєте моєму стилю і почуття прекрасного, тому відбір роблю я. :) Сирі фото залишаються в мене.
Що таке обробка? Це корекція кольору, і легка ретуш, якщо вона потрібна: прибрати дрібні недоліки, тимчасові прищики, почервоніння шкіри, вирівняти тіні і т.д.



5. Чи треба позувати?

Фраза, яку я чула найбільше, це - "куди мені подіти руки?". :) Звичайно, фотосесія може викликати напругу, особливо якщо це відбувається в перший раз. Можливо, ситуація зйомки вам буде незвична. ) Але я не прошу вас позувати і підбирати красиві пози. Я прошу вас пожити в кадрі, просто бути. Так ми зможемо зняти справжні фото про вас, природні і не награні. Отже, нічого особливого робити не треба)


6. Скільки очікувати готовий результат?

Терміни будь-якої зйомки у мене: 31 день. І я так само роблю швидкий анонс в перші кілька днів після зйомки з 7-10 готових фото.


7. Як обрати місце?



Подумати що вам ближче. :) Де ви себе бачите? Можна знімати вдома, на вулиці, в місті, на природі, в студії. Будь-який варіант буде хороший, якщо вам там подобається). Я зі свого боку можу запропонувати місця і студії.




8. Конфіденційність зйомки.

Кожна зйомка може бути закритою, ціна від цього не змінюється.



Якщо залишились питання - пишіть мені або телефонуйте: 0631605389.
Вверх